söndag 20 februari 2011

Digiscrap

Jag har lyckats med digiscrap.. Det tog tid innan jag fatta hur jag skulle göra men det blev något av det till sist. Här är resultatet..

Jag har inte så mycket digiscrapprylar så lite begränsad blev jag men jag är nöjd ändå. =)

måndag 14 februari 2011

Vilken fin vinst!

Jag hade tur i Allt om Scraps CC och blev framlottad i 2 st utmaningar. =D Idag kom ena vinsten. det var en får - fårinte utmaning som Lilo hade. Priset var lite saker från Mollys Scrapbooking. Kolla bara vilka fina saker jag fick. Jag har kollat o vänt o vridit på dom hela dagen. Jag fick oxå ett kort på söta Molly ( undulaten på bilden). 




söndag 13 februari 2011

Ny blogg

Jag kände för att göra en ny blogg så det gjorde jag. =) Det är en blogg där jag kommer att lägga upp skisser och kanske annat med. Vi får se vad det blir av den.  Här finns den i alla fall. Välkomna in o kika. 


tisdag 8 februari 2011

Jag har fått en Award!

Av snälla Smuulan! Den tackar jag för så väldigt mycket. =) 
Denna award är tänkt att dra fram okända bloggare i ljustet. Man skall ge den till 3 personer som man tycker förtjänar den, och som inte har mer än 3000 följare ! (som sagt, vem har det???)

Jag vill ge vidare denna award till.

Millan M´s pyssel -  Hon delar med sig av inspirerande alster, scrapbooking, pärlor och annat fint hon pysslar med.

 Jag hittade ingen mer i min bloglista som har färre än 3000 besökare så jag nöjer mig med att skicka till Millan. Hon är väl värd awarden. =)

  



onsdag 2 februari 2011

Virknålen har varit framme!

2 figurer har jag virkat de senaste dagarna.  Det var ett litet tag sedan jag virkade men nu grep lusten tag i mig. =)

Först ut är Super Mario. Jag blev inte 100 % nöjd. Skorna och ögonen kunde varit finare.. Mönster finns hos Wolfdreamer. Jag kommer säkert att virka fler av hennes mönster. 

Sedan har jag virkat en liten Yoda. Mönstret till honom hittade jag på Etsy. Jag blev nöjd med lilla Yoda. Ganska gullig tycker jag han blev =)


Jag har vunnit!


JAg har vunnit en fin stämpel i Stämpelkällans bloghop. Vill ni se den så klicka HÄR. Jag blev så glad. Tycker att den stämpeln är så söt!