tisdag 31 maj 2011

Blogcandy

Terés har ett bloggcandy för att fira natt hon har haft sin blogg i lite mer än ett år. Ett fint paket lottar hon ut och man kan få hela tre lotter. 




fredag 20 maj 2011

Dörrskyltar

Kan man hitta hos Skyltmax. Nu kan man dessutom få gratis dörrskylt om man bloggar om dem. Väldigt generöst. Jag har länge tänkt att jag skulle ha dörrskylt som talar om att det finns katter i lägenheten så det ska jag se om det kan finnas hos Skyltmax!

Bidrag till skissutmaning

Ami har en skissutmaning i sin blogg. Jätteläcker skiss.. Mitt bidrag blev så här:

Papper från Bo Bunny  


Hjärtkort

Ett hjärtformat lite pastelligt kort har jag gjort till Serafins utmaning. Man skulle inspireras av en bild på  Barbapappa med familj och jag inspirerades av färgerna och att det fanns små hjärtan på bilden.

så här blev resultatet.
Papper från spillbitslådan,tårtan är en diecut jag hade hemma, den stora blomman är egentillverkad. Av kaffefiltet och vanliga vattenfärger.


onsdag 18 maj 2011

Fågelhus

Scrappa loss har en tävling där man skulle göra något vintage med temat vingar. Jag har gjort ett fågelhus med en fågel. Fåglar har ju vingar.. Vet dock inte hur bra jag lyckats med vintagedelen.. Finner den lite svår ibland.  Här är resultatet i alla fall. 


Lilla fågelhuset. Lite blommor o spets. Gjorde lite gräs på cardstock med embossingfolder och färgade med distressdyna. 

Blommorna på taket

Lilla fågeln är nålfiltad. Sittpinne har jag gjort av en gammal boksida som jag rullat ihop och lackat med sepia accents. sen fick han ett litet hjärta av krympplast ovanför öppningen.

tisdag 17 maj 2011

Blogcandy.

Blogcandysar är ju så skoj o jag är med i alldeles för lite såna men nu så ska jag vara med i en.. Det är Serafin som firar lite olika saker, att hon ska få en bebis, att hon har gift sig och att hon har hittat tillbaka till scrappandet. Grattis till det!! Vinsten är hemlig. Spännande!! Nu hoppas jag som vanligt på tur. =)

fredag 13 maj 2011

Lite nya saker har jag gjort.

Mellan alla tävlingsbidrag har jag hunnit med lite annat scrap också. Tänkte att jag skulle visa lite ikväll.
Ett påskägg. Det var ju ett tag sedan jag gjorde detta men har inte bloggat det.. Jag har tagit sidor ur en gammal bok och limmat med decoupagelack. Lite blommor o blad o tyll också.

En älva lyckades jag fånga. =) Dessa är så superkul att göra. Om man söker på fairy in a bottle på you tube så får man massor av inspiration.

O så här ser locket ut.

En tårtbit med spets,band o minirosor.

En Lo. Papper frn Graphic 45 o lite olika blommor

Här har jag hittat gamla foton att scrappa. Kommer inte ihåg när vi var på Lanzarote men slutet av 90-talet ungefär. Papper är från spillbitslådan så jag vet inte vem som gjort dom. Den röda blomman har jag gjort själv. 



tisdag 10 maj 2011

Kvällspromenad

Detta inlägg blir ett tävlingsbidrag igen. =) Denna gång är det Mollys scrapbooking som har en tävling där man kan vinna att bli gäst-dt. Jag tycker att min Layout jag gjort är min stil och förhoppningsvis visar den också lite av det lugn jag får när jag scrappar och att alla foton går att scrappa om man vill =) .  Korten är tagna när jag o Daniel var ute på en liten kvällspromenad.  

Vet inte vem som gjort papperen, det står inte på dem.. men söta är de tycker jag och de passar ju till djur o naturtemat. Dekorerat sparsamt med knappar, band o en chipboard"mojäng" som jag målat med distress cracklepaint.  

måndag 9 maj 2011

Stafflikort

Pojjo har tävlingar i sin blogg. en går ut på att skriva så många kommentarer som möjligt i maj. (den har jag glömt lite) 
Den andra tävlingen går ut på att göra ett stafflikort och det har jag gjort. =)

 Papper från spillbitslådan, stämpel fårn hÄnglar lite blommor o annat..

fredag 6 maj 2011

Ett bidrag till

Här kommer mitt nästa bidrag till you do:s  utmaningar. Här skulle man tolka en skiss.

  

Altrad thelåda

You do har börjat blogga. I samband med öppnandet av bloggen har dom lite utmaningar som jag hoppat på. En av utmaningarna var att man skulle göra ett alster i brunt, grönt och lila. Jag altrade en låda som det varit tepåsar i. 

Lila cardstock, grönt papper från Lidl, ett brunt presentsnöre av papper, lite blommor och bokstäver. 

Här ser man blommorna bättre.
 En skojig utmaning. Det kommer fler inlägg från andra utmaningar under dagen.

tisdag 3 maj 2011

Japp. så här ser den ut då den "nya" bloggen. Jag har fuskat o tagit med min gamla besöksräknare.. Det är ju egentligen ingen ny blogg utan samma gamla på en ny adress. ;)