torsdag 30 juni 2011

Tavla

Japp. Jag har gjort en tavla. Inte målat för det är jag inget bra på...


Canvasen har jag sprayat med hemmagjord mist. Papper kommer från G45. Provdockan hittade jag här . Där finns mycket fint att se på och de har flera olika mallar. =) 



onsdag 29 juni 2011

2 kort

Vi var hos min syster och firade födelsedag för ett tag sen. Både min syster o hennes sambo har fyllt år så jag fick göra två kort. 

Först ut ett lite manligare kort. Har torrembossat baägrunden med Tim Holtz embossfolder. Kugghjulen är varmembossade o så har jag sandpapprat de lite för att få en liten sliten yta. Grodan är en stickers från Tim Holtz. Detta kortet är också ett bidrag till månadsutmaning hos Svensk Scrapbooking

Syrran fick ett rosa kort med en söt katt. Papper från spillbitslådan. Den virkade blomman är egenvirkad o stämpeln är från pampered pets


tisdag 28 juni 2011

midsommarcrop 3

3:e o sista bidraget för mig på midsommarcropen.


Lo till skissutmaning. Papper från G46, egengjorda blommor. Fotot är vår gamla Tasse. 

måndag 27 juni 2011

midsommarcrop 2

Idag kommer mitt andra alster till midsommarcropen.

Kort till en skissutmaning är detta. Har gjort det väldigt enkelt och följde skissen ganska slaviskt. Papper är från spillbitslådan.


söndag 26 juni 2011

Midsommarcrop 1

Svensk scrapbooking har midsommarcrop. den är slut ikväll o jag har gjort några  bidrag. Ett kommer här.


Kort till en färgutmaning. Man skulle använda sig av rosa, grönt och turkost. Jag har använt mig av spillbitar. Fjärilen är urklippt från ett mönsterpapper. De rosa blommorna är vita blommor som jag färgat med distress stain spun sugar.


torsdag 9 juni 2011

Vänner som du...

Cath har en liten utmaning i sin blogg. Man ska göra ett alster med tema vänskap. Jag gjorde ett kort.


Papper från G 45, stämpeln vet jag inte vad det är för en men jag gillar den. Spets, lite blommor o en brad.. o till sist några små droppar med paper pen.



onsdag 8 juni 2011

Sommarkort

Scrappa loss har en nationaldagsutmaning. Man ska göra ett somrigt alster och det lottas ut ett pris.. HAr man en svensk flagga med på alstret får man två lotter. Så här blev mitt kort-


Papper från Lidl o magnolia. Stämpel från magnolia o lite blommor o en flagga.



tisdag 7 juni 2011

Lite grejs.

Idag bjuder jag på lite blandad kompott.

Jag fick en kaffebryggare av min snälla granne och hittade inte min kaffefilterhållare så jag gjorde en. Stommen är av ett corn flakes paket. Papper från spillådan, lite wellpapp, tag från G45 och blomman är passande nog gjord av kaffefilter som jag mistat med glimmermist.

En burk som jag tänkt lägga i pengar att spara till scrapsaker. Spillbitspapper igen. Fjärilen är utstansad med en die från Sizzix, bollfrans o blommor.

Ett litet kärlekskort. Papper från Lidl. Hjärtat är av chipboard och det var mönstrat men jag målade över med akrylfärg o satte på lite halvpärlor.

Denna Lo:n gjorde jag till en skisstävling hos Svensk scrapbooking men jag glömde att lägga in den i galleriet,.. Så kan de gå. Spillpapper igen. Ett tårtpapper o lite blommor. Stjärnorna är rubons-


måndag 6 juni 2011

Alster från pysselträff

Förra helgen var ju jag och syrran på scrapträff i Gånghester. O så skoj det var! o trevligt sällskap när vi pysslade. Bättre kan det inte bli.  Träffen höll till i den mysigaste lilla affären Pysselskafferiet. Gillar ni pyssel så är ett besök dit att rekommendera!
JAg gjorde två saker på en hel dag.. eller jag gjorde inte klart dem för det gjorde jag hemma.... Här är dom. (Ber om ursäkt för de suddiga bilderna)

Ett snett stafflikort. Den fina bilden är från Kort & Godt, papper från Pion design, fjärilar och text också Pion design

Sen blev det en canvas. Jag hittade min morfars gamla körkort o tänkte att det skulle vara skoj att göra något med det.  Papper från ladybug and friends, bilen o klockan från G45. Så har jag satt dit lite olika dekosar.


söndag 5 juni 2011

Kortkitswap

I svensk scrapbookings forum har jag varit med i en kortkitswap. Man plockade ihop ett litet kortkit med papper och dekorationer och skickade till en annan deltagare och så fick man ett kortkit tillbaka av den man skickade till. Man fick bara använda sig av kitet förutom cardstock,stämplar färg och bokstäver. 
Jag fick ett blått fint kit av Essmo och så här blev mitt kort.

Stämpeln från Magnolia är min egen och de pyttesmå bokstäverna i till är mina sen har jag chalkat med distress faded jeans. Jag älskar braden ock det fina glittriga lycka.

O så här ser det ut inuti.


lördag 4 juni 2011

Ett litet kort

StampARTic har en utmaning där man  ska göra ett kort i färgerna blått, vitt och lila. Så här blev mitt lilla kort.

Lite olika papper från spillbitslådan, bla Magnolia och Vivi design. En söt liten stämpel med fåglar på några blommor med brads och en rosett.


fredag 3 juni 2011

En liten ask

Har jag gjort till en utmaning hos Swe Scrapbook. Man skulle göra ett alster med tema fåglar och min lilla ask har pingviner på sig. 

Papper från Vivi design. Bandet vet jag inte var jag köpt.. 

Hemmagjorda blommor med en dutt paper pen och lite stickles. Filigranpärlor satte jag dit med.

torsdag 2 juni 2011

Wiiiii! Jag har vunnit!!

Ami hade ju en skisstävling i sin blogg och jag vann!! Priset är ett Quickutz alfabet. Gissa om jag är glad!!